Ditgene Kan Je Verwachten

Facebook Dating | Dit kan je verwachten

Over niet te lange tijd komt Facebook Dating uit. Het was een kwestie van tijd voordat ‘s werelds grootste sociale netwerk zich op de datingmarkt zou storten. Met maar liefst 200 miljoen gebruikers die zich als single bestempelen, heeft dit de potentie om met één klap de allergrootste dating-app te worden.

Serieuze concurrentie voor Tinder, dus. En inderdaad, de aandelen van Tinders overkoepelende Match Group duikelden ruim 20 procent toen Mark Zuckerberg zijn plannen bekendmaakte. Maar, zoals je op deze pagina zult ontdekken is Facebook Dating niet echt een concurrent van Tinder. Het grootste social medianetwerk ter wereld wil zich namelijk op serieuze dating richten.

Bekijk hieronder de aankondigen van Facebook Dating door Mark Zuckerberg:

Discreet information via Facebook

Ook ing ben je misschien werkelijk single, Fb Dating houdt jouw profiel gescheiden vehicle je normale Facebook-profiel. Je vrienden krijgen niet te zien dat je operative zoek bent. Sobre app is emergeny room duidelijk voor gemaakt om je in touch te brengen fulfilled mensen die nog niet in u netwerk zitten.

Dat in contact brengen doet de application door je evenementen in jouw buurt te laten zien. Dat kunnen concerten zijn, markten, nieuwe exposities of bijvoorbeed foodtruck-bijeenkomsten, om maar eens iets lo noemen. Geef u in Facebook Online dating aan interesse lo hebben in dat evenement, dan krijg je te zien welke singles pass away interesse met jou delen. Ze worden gerangschikt op foundation van gemeenschappelijke vrienden, interesses en weitere informatie die Fb van je heeft.

Facebook Dating: geen aparte app

Het leek er in eerste instantie op dat Facebook Dating het aparte app zou worden. Inmiddels wordt Facebook dating getest in Colombia sobre blijkt dat ervoor gekozen is omkring de dating functies te integreren within de bestaande mobiele Facebook app.

Screenshots uit de demoversie van Facebook online dating.

Zo werkt het

Goed, je hebt dus een evenement through Facebook Dating gevonden waar je graag naartoe wilt. Daarmee ontgrendel je sobre lijst van public die er ook naar toe willen. Je krijgt vehicle elke single het soort van visitekaartje te zien fulfilled hun naam sobre leeftijd, welke vrienden je (eventueel) gemeen hebt, en welke interesses jullie partiet. Vervolgens laat u blijken in auf welche weise je geГЇnteresseerd curved en met het beetje geluk will be die interesse wederzijds. Daarna, dus nog voordat het evenement begint, kun u met elkaar chatten.

Facebook staat voorlopig alleen tekstberichten feet – ”om veiligheidsredenen, ” zo legt Zuckerberg uit. En dat is een logische beslissing voor een app die mensen aan een serieuze date wil helpen en niet zozeer aan een vluggertje. Even tussendoor: misschien kun je je de app Bang With Friends nog herinneren, die je in contact bracht met vrienden die wel zin hadden in een avontuurtje? Omdat Facebook dit een smet op zijn imago vond, verbood het deze plugin.

De focus op serieuze relaties en het beperken van de communicatie tot tekstberichten, maakt de Facebook Dating app ook vrouwvriendelijk. Er vliegen immers niet ongevraagde foto’s van twijfelachtige gebruikers over het scherm, iets waar voornamelijk vrouwelijke gebruikers van datingapps last van hebben. Wellicht dat Facebook de ‘text-only’ aanpak later wijzigt, al dan niet met enkele veiligheidsmaatregelen erin gebouwd.

Dit is de testversie zoals deze in Colombia wordt gebruikt.

Voordelen van Facebook Dating

Omdat Facebook Dating nog niet is gelanceerd, zijn we nog afhankelijk van een reeks beloften en screenshots. Als Facebook deze beloften waarmaakt en als de app dataschandalen, kinderziekten en bugs weet te vermijden, zijn de voordelen legio.

  • Vrouwvriendelijk
  • Geen advertenties
  • Aanvankelijk gratis
  • Nauwelijks tot geen nepprofielen
  • Ook prima te gebruiken voor wie op reis is
  • Voornamelijk voor serieuze dating bedoeld
  • Discreet want je Facebook-vrienden zien jouw datingprofiel niet

Nadelen van Facebook Dating

Elke dating-app heeft voordelen en nadelen. Daarom hebben deze site ook opgericht: om je wegwijs te maken in de dating-jungle. Maar wat we tot nu toe gezien hebben van Facebook Dating belooft veel goeds, zoals je hierboven zag. Als je ons het mes op de keel zet, komen all of us op de volgende nadelen.

  • Pas later on beschikbaar (waarschijnlijk ergens in 2019)
  • Minder geschikt voor wie het one-night stand zoekt
  • Facebook komt nog meer over je lo weten

Maar nogmaals will be deze lijst fulfilled nadelen gebaseerd operative de bГЁtaversie vehicle Facebook Dating, waarvan we wat ?screenshots? hebben gezien tijdens de Facebook-conferentie vehicle mei 2018. Wellicht komen hier meer nadelen bij, associated with wordt dit lijstje juist kleiner, wie de definitieve versie uitkomt.

Facebook Online dating: Nederland komt eraan

Wanneer de Facebook Dating-app precies uitkomt within Nederland is nog niet bekend. Operative dit moment zijn de eerste afbeeldingen opgedoken van sobre Nederlandstalige Facebookapp fulfilled hierin de Fb Dating instellingen beschikbaar.

Dit is echter nog een testversie met hier sobre daar nog niet-Nederlandstalige teksten. Wanneer Fb Dating officieel vehicle start gaat within Nederland is nog niet bekend.

Alternatieven

Wil je niet zo lang single blijven? Bekijk dan just nu de datingsite vergelijker en kijk welke bestaande datingsite een beste bij jouw wensen past:

Leave a Comment

error: Content is protected !!