De Datingsite Voor 50

50plusmatch: de datingsite voor 50+

Je bent ouder dan 50 durante je bent (weer) single. Dan is usually het niet zo makkelijk om zomaar even met weitere alleenstaanden in make contact with te komen. Jou mag dan discussion actief zijn, maar dansen in para disco is niet langer de beste manier om het wederhelft te vinden. Nee, jij leert iemand liever kennen onder het genot van een goed glas wijn regarding tijdens een schon lange strandwandeling.

De site 50plusmatch speelt daarop in. Met het groeiend aantal scheidingen boven de 55 jaar en het toenemende affiniteit achieved internet, is deze website in enkele jaren tot dé ‘hangplek’ voor 50-plussers verworden. Op deze pagina beantwoorden wij de veelgestelde vragen over deze geliefde service.

Wat is 50plusmatch?

50plusmatch is de populairste dating-website voor lonely hearts van 50 jaar of ouder. ‘s sinds 2006 is usually deze website actief, en inmiddels heeft het Rotterdamse bedrijf achter dit principle ook de vleugels naar het buitenland uitgespreid. De gebruiksvriendelijkheid van de internet site en de rappe service van para support-afdeling dragen bij aan de tevredenheid van de gebruikers.

De site heeft vele duizenden leden, waarvan 51% vrouwen zijn en 49% mannen. De leeftijdscategorie met de meeste profielen is die van 55-60 jaar. Op de gedeelde tweede plek staan de leeftijden 50-55 jaar en 60-65 jaar. Maar ook boven de 65 vind je vele alleenstaanden op deze site.

Wat kan je met 50plusmatch?

Met deze datingsite kun je andere 50-plussers leren kennen. De site legt de nadruk op actieve singles in deze leeftijdscategorie, maar laten we eerlijk zijn: iedere single wil een zo goed mogelijke (dus jeugdige) indruk maken. Aan jou dus de taak om dit zo duidelijk mogelijk met jouw profiel over te brengen.

Net als bij iedere andere datingwebsite kun je met 50plusmatch. nl zoeken naar andere singles op basis van leeftijd, uiterlijk, en andere eigenschappen. Je kan je interesse aan anderen kenbaar maken, maar ze geen berichtjes sturen – tenzij je een betalende gebruiker bent. Daarover vertellen we hieronder méér.

50 plus match app

Het mooie van online dating is dat je niet langer naar de bar, discotheek of sportvereniging hoeft om singles te leren kennen. Evenmin ben je op alleenstaanden in jouw directe omgeving aangewezen; heel Nederland is jouw speelveld, zogezegd. En dankzij de 50plusmatch-app hoef je ook niet langer achter je computer te zitten om singles te zoeken en ermee te flirten.

De app van 50plusmatch is verkrijgbaar voor Apple-toestellen in de App Store en voor Android-apparaten via Yahoo Play. De software is gratis durante biedt dezelfde functies als de site, met de mogelijkheid om vanuit para app voor het lidmaatschap te betalen.

Kosten 50plusmatch

Inschrijven voor deze datingservice is usually gratis. Daarbij kun je een profiel aanmaken, foto’s uploaden, een zoekprofiel opstellen en interesseberichten versturen. Dit is dus een prima aanpak voor wie benieuwd is hoe para site werkt durante of er leuke singles op staan.

Maar zodra jou wat serieuzer aan de slag wilt, kun je eigenlijk niet zonder het ‘volledig lidmaatschap’. Need alleen dán kun je persoonlijke berichtjes sturen, de zoekprofielen van andere lonely hearts zien, en gebruik maken van Things2Share (een soort truck Facebook-timeline maar lalu binnen de afgeschermde omgeving van deze datingsite).

50plusmatch hanteert daarvoor staffelprijzen. Achieved andere woorden: voor een lidmaatschap truck één maand betaal je meer (€ 29, 95) lalu wanneer je jou aanmeldt voor meerdere maanden. Kies jou voor een jaar lang lid zijn van deze services, dan kost dat slechts € being unfaithful, 95 per maand.

Prijzen volledig lidmaatschap:

Periode Bedrag / maand (inc. 21% BTW)
1 maand € 29, 95
3 maanden € 19, 95
6 maanden € 14, 95
1 jaar € 9, 95

Ervaringen 50plusmatch

Bij het TROS-programma Radar kreeg 50plusmatch de hoogste score in de categorie datingwebsites voor ouderen. Ook consumentenprogramma Kassa had niets lalu lof voor deze online service. Maar wat vinden gebruikers er zelf vehicle? We kwamen sobre volgende reviews sobre gebruikservaringen tegen:

  • “Veel leden. ”
  • “Goede klantenservice. ”
  • “Als je geen lid bent kun je niet veel. ”
  • “Het noorden will be slecht vertegenwoordigd. ”
  • “Ik mis de optie om binnen een bepaalde straal lo zoeken. ”
  • “De standaard geen-interesse-berichten die worden aangeboden zijn handig. ”

Een goede blend van verbeterpunten sobre complimentjes, dus. Maar omdat iedereen weer andere zaken aanstipt, is de beste manier om deze site te beoordelen het zelf ervaren ervan. En dat kan al binnen enkele seconden, em het invullen vehicle een mailadres sobre het bedenken vehicle een wachtwoord.

50plusmatch verwijderen

Wanneer je een leuke match hebt gevonden, kan het zijn dat u jouw interesse within 50plusmatch verliest. Vooral wanneer je een betaald lidmaatschap hebt, is het serta verstandig om u profiel te verwijderen. Dat kan doorway de volgende stappen te volgen:

  • Log in en klik op ‘Mijn profiel’.
  • Klik vervolgens op ‘Instellingen en lidmaatschap’.
  • Klik daarna op ‘Uitschrijven’.

Check daarna nog wel actually bij de gekozen betaalmethode of sobre betaling wordt stopgezet. Zo weet u zeker dat u niet betaalt voor een service pass away je niet meer gebruikt!

50plusmatch alternatieven

Liever eerst de ortschaft verkennen? Kijk serta ook naar 50liefde, Relatieplanet en e-Matching. De eerste richt zich specifiek op 50+, de laatste twee zijn algemeen maar hebben genoeg leden van 50+. Of maak een keuze via onze datingsitevergelijker.

Benieuwd naar 50plusmatch?

Leave a Comment

error: Content is protected !!