Dating Voor Hoger Opgeleiden

Match4me. nl review: online dating voor hoger opgeleiden

Er zijn datingsites pass away een zo groot mogelijke groep public willen aanspreken, waarmee de kans op een goede match klein is. Aan de andere kant van het range vind je datingsites die zich tot een nichemarkt richten. Match4me. nl bevindt zich in sobre laatste categorie. Deze website belooft online dating voor hoger opgeleiden. Als ware academici hebben we Match4me. nl onderzocht, waarvan je het resultaat in deze paper leest. Met andere woorden: in deze review lees u alles over sobre werking, het aanbod en de kosten van Match4me. nl.

Sinds 2002 actief

Je vindt deze datingsite op www.match4me.nl en bij aankomst valt meteen het keurige design op, met een logo design dat ons bekend voorkomt. Een blik op de pagina ‘Over Match4me. nl’ leert ons dat de site een initiatief is vehicle MatchMedia, dat ook een andere dating-niche bespeelt met 50PlusMatch. Het concept vehicle Match4me. nl bestaat al sinds 2002 en heeft sindsdien flink aan sobre weg weten lo timmeren: er zijn ook versies voor België, Denemarken, Noorwegen en Zweden. Kortom zitten hier geen hobbyisten achter, maar wordt de internet site door een professionele en internationale organisatie gerund.

Iets anders dat ons opvalt zijn de statistieken bovenaan: 48% person, 52% vrouw. Dat gaat tegen para gebruikelijke verhoudingen operative datingwebsites in. Normaal gesproken zijn mannen in de meerderheid op datingsites. Maar blijkbaar hebben hoogopgeleide vrouwen moeite omkring in de traditional wereld een serieuze partner te vinden, waardoor ze hun toevlucht tot het site als Match4me. nl zoeken.

Gratis aanmelden

Tijd voor inschrijving op Match4me. nl. Vanwege onze respectievelijke opleidingen kunnen we all ons identificeren achieved de doelgroep –alleen HBO en WO– dus we hoeven ons niet anders voor te doen dan we zijn. Bij aanmelding moeten we ons geslacht aanklikken en vertellen naar welke sekse we op zoek zijn. Ook mogen we een nickname kiezen (niet langer dan 8 tekens) en moeten we all een wachtwoord instellen.

De knop achieved “gratis inschrijven” brengt ons vervolgens naar het échte inschrijfformulier, dat in verschillende stappen is ingedeeld. Met flink doorklikken en -typen kwamen we op para volgende tijdsinvesteringen:

 • Stap 1 (fysieke kenmerken, woonplaats, geboortedatum): a couple of minuten
 • Stap 2 (beschrijvende teksten over jezelf maken): 7 minuten
 • Stap 3 (hobby’s, vrije tijd, muziekvoorkeuren): a couple of minuten
 • Stap 4 (foto uploaden en bewerken): 1 minuut

Hierna komt er een knop met “direct inloggen” tevoorschijn. Da’s prettig: we hoeven just nu eens een keer géén bevestigingslink inside onze mailbox aan te klikken. Eens kijken of een de tijd durante moeite van para aanmelding waard had been.

Mogelijkheden van tidak bermodal account

Bij binnenkomst zien we een lijst van (in ons geval) vrouwen perish net hun bank account hebben geüpdatet durante vrouwen die voor het laatst zijn ingelogd. Actieve leden, dus. Bovenaan para site verschijnt para knop ‘Zoeken’ achieved daarachter een uitgebreid formulier. We zijn in dit arena nog niet zo kieskeurig omdat we all vooral willen zien hoeveel zoekresultaten we all krijgen.

In para categorie van vrouwen tussen de twenty-five en 35 jaar met foto vinden we in high heel Nederland 20 resultaten. Zoeken we naar vrouwen tussen para 35 en forty-five jaar, dan komen we ineens operative veel meer ‘hits’ uit: maar liefst 70 dames. Ditgene is begrijpelijk: hoe ouder je wordt, des te moeilijker het is omkring ‘op straat’ para liefde van jou leven tegen ght komen, vooral wie je de eis stelt dat deze hoger opgeleid moet zijn.

De resultaten staan gerangschikt operative basis van een match-percentage. Het lowest percentage bij bovenstaande zoekresultaten hadden we all op 50% gezet (lager kun jou niet gaan). Dat betekent dat im or her in werkelijkheid dus méér singles zijn, maar dat hun kenmerken niet voldoende overeenkomen met para onze.

Wat jou met een tidak bermodal account kan

Als jou van de zoekresultaten doorklikt naar para profielen van para gebruikers, loop u al snel tegen de beperkingen vehicle je gratis accounts aan. Zo kun je maar één profielfoto van iemand zien. Als een gebruiker er méér heeft geüpload, heb je een betaald account nodig om die te bekijken. Fair enough. Maar ook om iemand een berichtje te sturen associated with te chatten moet je een betalende gebruiker zijn.

De gratis account will be er dus vooral om te zien welke mogelijkheden deze site biedt. Een optie die all of us interessant vonden, has been die van ‘Levenswaarden’. Sommige singles hebben deze aan hun account toegevoegd. Het is een schematische weergave van wat iemand belangrijk vindt in het leven: materiële zaken, persoonlijke ontwikkeling, religie, familie, kinderen, bewust leven, enzovoort. Je hebt het gevoel dat je iemand ing helemaal kent voordat je een berichtje stuurt. Tegelijkertijd geeft dit enorm veel voer voor gespreksonderwerpen.

Schematische weergave vehicle de levensinvulling sobre levenswaarden van u potentiГ«le date.

Ook opvallend is, within de linker zijbalk, een groene kreds met daarin sobre kans op antwoord van die gebruiker. Met andere woorden zie je hoezeer je je greatest moet doen om op te vallen en een antwoord van die persoon te krijgen. Hadden méér datingwebsites deze toevoeging maar!

Bij een Match4me profiel kan je zien wat de kans is dat u een antwoord krijgt.

Mogelijkheden en kosten lidmaatschap

Zoals je hierboven zag, is het gratis om u in te schrijven op Match4me. nl. Je krijgt daarmee een volledig profiel, waarmee je meteen vindbaar bent voor singles die een redelijk match-percentage fulfilled jou hebben. Vervelend is dat u er geen berichtjes mee kunt beantwoorden, laat staan dat je zelf leden kunt benaderen. Het gratis profiel will be er dus vooral om een sneak peek te krijgen van de mogelijkheden.

Met een lidmaatschap krijg je volledige toegang tot sobre functies van Match4me. nl. Dan kun je persoonlijke berichten sturen, één op één chatten fulfilled gebruikers en zien wie je profiel bezoekt. Daarnaast kun je blogberichten op Match4me. nl delen (en die vehicle anderen lezen) through een functie pass away Things2Share heet. Sobre kosten van een VIP-account op Match4me. nl zijn als volgt.

 • 1 maand: € 24, ninety five per maand
 • 3 maanden: € 14, ninety five per maand
 • 6 maanden: € 9, ninety five per maand
 • 12 maanden: € 7, ninety five per maand

Al vrij vlug na het inloggen kregen wij hier nog een aanbieding bovenop: als we meteen cover werden, zouden all of us een maand additional krijgen. Met een account van één maand zouden we in werkelijkheid dus twee maanden toegang krijgen.

Voordelen van Match4me. nl

Match4me. nl is door Tros Radar tot één van de 6 beste datingwebsites van Nederland bekroond. Wie googelt, ziet dat de gebruikerservaringen overwegend positief zijn; en dat is iets wat maar weinig datingsites kunnen zeggen. Wij vonden de volgende pluspunten het vermelden waard:

 • Geen nepprofielen
 • Vooral veel 35-plussers
 • Betaalbare lidmaatschappen
 • Levenswaarden van gebruikers bekijken
 • Zie hoe groot je kans is op antwoord van een gebruiker

Nadelen van Match4me. nl

Er zijn werkelijk maar weinig nadelen van Match4me. nl te bedenken. Op het eerste oog is het een normale datingsite, maar wie er even mee speelt, ziet dat hij keurig in elkaar zit en heel eerlijk naar gebruikers toe is. Het liefst zouden we willen dat hij gratis was, maar we begrijpen dat het team achter de site ook een belegde boterham wil. Daarom maar twee minpunten:

 • Weinig twintigers
 • Gratis account nogal beperkt

Match4me. nl-account sluiten

Of je nou through Match4me. nl het partner hebt gevonden, of juist weniger bedeutend goede ervaringen fulfilled deze site hebt, vroeg of laat zul jij u account willen sluiten. Gratis en betalende leden kunnen hun Match4me. nl-account opzeggen door in lo loggen en vervolgens rechtsboven op een pijltje naast u foto te klikken. Daarna kies u Mijn Profiel. Operative de pagina pass away daarna opent, pilih je links op je scherm op Instellingen en Lidmaatschap. Daarna verschijnt links de optie Uitschrijven. Even het kleine blauwe linkje zoeken in de zin Klik hier om je definitief uit te schrijven en je bent klaar.

Gratis account aanmaken

Benieuwd geworden naar Match4me? Neem dan nu een kijkje op de site een maak een gratis account aan via de onderstaande knop:

Leave a Comment

error: Content is protected !!