Dating Voor 40

50Liefde Review – Internet dating voor 40+ ~ Ervaringen, kosten durante mogelijkheden

50liefde is het van de grootste Nederlandse datingsites voor singles van 45 jaar en ouder. De site heeft iets meer vrouwen dan mannen wie lid (op een moment van schrijven 57% vrouw, 43% man) en uit de door 50liefde. nl gepubliceerde statistieken blijkt dan just one op de three or more leden (33%) het relatie vindt by way of 50liefde.

In deze review zullen we all kijken hoe 50liefde werkt, wat para mogelijkheden en wat de kosten zijn.

 

Hoe werkt 50liefde?

50liefde richt zich op 50plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie. De minimale leeftijd om je in te schrijven is 40 jaar. Leden komen met elkaar in contact op basis van opgegeven interesses en eigenschappen of via de match game, maar uiteraard kan je ook gewoon door de profielen heen bladeren en kijken wie je aanspreekt.

De website is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Inschrijven bij 50liefde is een snelle aangelegenheid: je vult een (scherm)naam en je e-mail adres in. Op dit e-mail adres ontvang je een verificatie mailtje met een link waarop je moet klikken. Hierna is je account aangemaakt en kan je beginnen met daten. Het is wel verstandig om eerst nog verdere gegevens zoals interesses in te vullen. Op basis hiervan heb je een grotere kans om een geschikte match te vinden.

Veel datingsites hebben tegenwoordig een eigen dating app maar die ontbreekt nog bij 50liefde. Wel werkt de site ook prima op telefoon of tablet zodat je een app eigenlijk niet zult missen.

Het contact binnen de site met andere singles verloopt via berichtjes en chat. Zo kun je op een ontspannen manier kennismaken voordat je besluit over te gaan tot het maken van een afspraakje.

50liefde helpdesk

50liefde. nl onderscheidt zich met een goede en bereikbare helpdesk. De helpdesk is per telefoon en per mail bereikbaar en staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt praktische vragen stellen over het gebruik van de site als je ergens niet uitkomt, maar ze geven ook advies en tips als je bijvoorbeeld twijfelt over wat je nou in je profiel moet zetten.

Betrouwbaarheid

Alle profielen op 50liefde. nl worden handmatig gecontroleerd, dat betekent dat je ervan uit kunt gaan dat de andere leden die je op de site ziet ook daadwerkelijk op zoek zijn naar een partner en geen andere bedoelingen hebben.

Berichten die je verstuurt naar andere leden verlopen via het anonieme berichtensysteem van 50liefde. Zo zijn je persoonlijke gegevens niet bekend bij de ander totdat je zelf ervoor kiest om deze te delen. Mocht een contact toch onprettig worden dan kan je deze persoon makkelijk blokkeren zonder dat hij of zij nog een mogelijkheid heeft om berichtjes te blijven sturen.

Kom je een profiel tegen waarvan je denkt dat het niet inside orde is, lalu kan je ditgene profiel met één druk op para knop rapporteren. Para helpdesk zal een profiel dan onderzoeken en verwijderen indien dit nodig is usually.

Uitschrijven

Mocht je het partner hebben gevonden of na het tijdje toch genoeg hebben van een online daten, lalu kan je jou gemakkelijk uitschrijven bij 50liefde. Uitschrijven har mulighed for vanuit het bank account:

  • Om je profiel te verwijderen moet je ingelogd zijn
  • Klik vervolgens op mijn account -> profiel aanpassen -> profiel verwijderen.
  • Hierna krijg jou een bevestigingsmail omkring te bevestigen dat je het bank account wilt verwijderen. Pilih op de website link in de email.
  • Hierna is u account verwijderd.

 

Kosten 50liefde

Inschrijven bij 50liefde is gratis. Fulfilled een gratis accounts kan je sobre site uittesten om te zien associated with je denkt dat de site bij je past. U kunt matches sobre partnervoorstellen bekijken sobre smiles versturen naar mensen die u leuk vindt.

Dit is een leuke en vrijblijvende traiter om kennis lo maken met sobre site. Maar als je er daadwerkelijk een contact uit wilt halen lalu zal je web als bij para meeste datingsites above moeten stappen operative een betaald bank account.

Met een betaald account kan jou onbeperkt berichten sturen en gebruik uitvoeren van alle functies van de internet site. In het overzicht hieronder zie jou de verschillen tussen en gratis durante een betaald bank account bij 50liefde.

Verschillende pakketten, verschillende prijzen

De kosten voor het volledig abonnement truck 50liefde verschillen afhankelijk van de abonnementsduur die je kiest:

  • 3 maanden 30, 99 per maand
  • 6 maanden 24, 99 per maand
  • 12 maanden 17, 99 each maand

Des te langer de abonnementsduur, dieses te goedkoper een per maand is usually.

50liefde gratis proberen

Ben je na een lezen van deze review benieuwd geworden en wilt jou 50liefde gratis uitproberen? Klik dan operative de volgende website link:

 

Leave a Comment

error: Content is protected !!