Dating App, Persoonlijkheidstest En Mooie Profielen

Pepper review: dating app, persoonlijkheidstest en mooie profielen

Pepper is een relatief nieuwe online datingsite, die is gemaakt met hulp van mensen die actief online daten. De feedback van deze actieve groep daters is gebruikt om een datingsite te maken met een zo goed mogelijke gebruikerservaring.

Pepper is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste datingsites van Nederland. Pepper onderscheidt zich door de manier waarop sobre profielen worden gepresenteerd. В De nadruk ligt op foto’s waardoor de profielen erg mooi zijn en leuk omkring te maken sobre om te bekijken. Het resultaat will be duidelijke profielen waarop je snel het eerste indruk vehicle iemand kan krijgen.

 

Hoe werkt Pepper?

Pepper will be visueel gericht. Een opvallendste aan sobre profielen is niet een uitgebreide beschrijving van iemand, maar een (foto)collage. Dat lijkt als u het zo hoort misschien in eerste instantie oppervlakkig, maar anders dan bij bijvoorbeeld Tinder associated with Happn gaat een bij Pepper niet hoofdzakelijk om foto’s van iemand zelf. De collage will be bedoeld als het soort mood board van iemands persoonlijkheid. Naast foto’s vehicle de persoon within kwestie vind u ook afbeeldingen, filmpjes of muziekfragmenten vehicle dingen die hij of zij leuk of mooi vindt. Zo krijg u in één oogopslag snel een beeld van iemand.

Een profiel bij Spice up ziet er zo uit:

Zo ziet een online datingprofiel eruit bij spice up. nl

Een foto zegt meer dan one thousand woorden, maar het paar woorden zijn natuurlijk niet verkeerd. Onder de collection vind je serta ook een korte beschrijving van sobre persoon naar auf welche weise je kijkt. Feiten die je niet zo makkelijk uit een collage har mulighed for at afleiden, zoals leeftijd, lengte, opleiding, and so on.

Ook vind u hier antwoorden operative vragen die Spice up stelt tijdens een aanmaken van een profiel. De vragen zijn prikkelend zodat er leuke antwoorden uit voort komen die wat meer vertellen over sobre persoon dan een standaard “ik bill spontaan”. Je magazine overigens zelf kiezen welke vragen u wel of niet beantwoord bij een aanmaken van u profiel, dus maak je geen zorgen. рџ™‚

Persoonlijkheidstest

Net wie bijvoorbeeld Parship, EliteDating of be2 maakt Pepper gebruik vehicle een persoonlijkheidstest omkring potentiГ«le dates voor te stellen. U hoeft de check niet te doen, maar wij raden het wel aan. De test will be vrij uitgebreid dus neem er actually de tijd voor. De Pepper persoonlijkheidstest kijkt naar zaken als politieke voorkeur, culturele interesses sobre wat je belangrijk vindt aan familie en vrienden.

Na het doen vehicle de test wordt er een beschrijving aan je profiel toegevoegd. Je har mulighed for at dit eventueel aanpassen.

Op basis vehicle de persoonlijkheidstest worden elke dag nieuwe kandidaten aan u voorgesteld die waarschijnlijk qua levensinstelling bij je passen. Ditgene scheelt je dus tijd omdat u niet door profielen hoeft te bladeren van mensen pass away van Frans Käfig houden terwijl jij alleen de late werken van Sjostakovitsj beluistert. Of andersom.

Je vind je matches als je bent ingelogd in je account bovenaan je scherm. Als je iemand leuk vindt kan je dit laten weten door hem of haar te liken.

Pepper chat

Als je bent ingelogd op je Pepper account, kan je zien wie van je matches online zijn. Om in contact te komen met je matches is er een ingebouwde chatfunctie. Ook in de chat staat het visuele aspect van Pepper centraal: terwijl je aan het chatten bent wordt er een selectie van foto’s van jullie beide profielen geladen. Dit kan je mooi als inspiratie gebruiken voor onderwerpen om over te chatten.

Pepper dating app

Via de Pepper dating app kan je de functionaliteiten van de site makkelijk gebruiken op je telefoon, waar en wanneer je maar bent. Je kan in de Pepper dating app profielen bekijken, likes geven en je matches bekijken. Uiteraard kan je ook chatten zodat je met je Pepper date kan flirten net zoals je ook zou doen wanneer je hem of haar in je WhatsApp zou hebben staan.

Een paar screenshots uit de Pepper dating app.

 

Betrouwbaarheid

Pepper is aangesloten bij het Keurmerk Veilig Daten en heeft het Thuiswinkel Waarborg label. Dit betekent dat de site gecontroleerd wordt op eerlijke bedrijfsvoering en transparante prijsstelling zodat je als consument niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Profielen worden handmatig gecontroleerd op echtheid voordat ze online komen te staan zodat de kans op nepprofielen van mensen die andere bedoelingen hebben zo klein mogelijk is.

Wat kost Pepper?

Op Pepper. nl kun je gratis een profiel aanmaken, je matches bekijken en elkaar ‘liken’. Als je meer wilt (mailen, chatten) heb je een “Full Membership” nodig.

1 maand €25, – p/m
3 maanden €15, – p/m
6 maanden €9, 95 p/m
12 maanden €8, 50 p/m

Let op: zonder opzegging word je lidmaatschap steeds achieved een maand verlengt tenzij je para verlenging uitzet by way of de instellingen truck je profiel.

Hieronder zie je het overzicht van para mogelijkheden van het gratis Pepper profiel en een betaald profiel:

Pepper gratis proberen?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de hele maand profielen? Maak lalu nu een tidak bermodal account aan durante bekijk of im or her leuke mannen regarding vrouwen op para site zitten. Wie je de persoonlijkheidstest doet kan jou ook al tidak bermodal matches ontvangen!

Leave a Comment

error: Content is protected !!