Christelijke Datingsite En Online dating App

Funky Fish review: Christelijke datingsite en internet dating app

Wil je weten wat Funky Species of fish is? Lees lalu snel verder!

Op een gemiddelde datingsite vind je allerlei religies, rassen durante sociale klassen vertegenwoordigd. Dat is natuurlijk mooi en har mulighed for tot bijzondere complements leiden, maar niet iedereen zoekt zo’n smeltkroes. Als jou bijvoorbeeld gelovig twisted en je levensovertuiging wilt beleven durante uitdiepen met een nieuwe partner, dan is het soms zoeken naar een speld in een hooiberg.

Tenzij je je inschrijft op www.funkyfish.nl. Ook wel afgekort tot FF, is dit een site die christelijke singles in Nederland en België bijeenbrengt. Maar ook voor wie vriendschap zoekt en graag goede gesprekken over de bijbel voert, kan hier leuke contacten opdoen.

De oprichter van Funky Fish kreeg in 2002 naar eigen zeggen de roeping om een datingcommunity voor christenen te starten. Er is inmiddels een team aangetrokken dat de site helpt runnen. Dagelijks dienen zij vanuit Jezus’ woord: “Heb je naaste lief als jezelf en God boven alles. ”

De grootste school vissen

Funky Fish is de grootste christelijke datingsite en singlescommunity van Nederland en België. De site heeft meer dan 25. 000 actieve leden, waarvan meer vrouwen dan mannen. Op de homepage van Funky Fisch zie je de precieze verhoudingen en alvast wat foto’s van vrijgezellen.

Het grappige van de site is de naam, wat er precies funky is aan deze fish weten wij niet. Maar slim is het wel, want hij blijft goed hangen. De makers breien mooi door op het thema door het te hebben over vissen (zoeken naar leden) en visjes (de leden zelf). Je profiel noemen ze een visakte. Ook zijn er scholen: groepen van leden met gedeelde interesses. En nieuwe leden staan bekend als Hollandse nieuwe.

Voor alle christelijke stromingen

Protestanten, orthodoxen, evangelisten durante katholieken zijn allemaal van harte welkom op Funky Species of fish. Deze oecumenische aanpak promoot begrip durante tolerantie tussen stromingen die de bijbel en het evangelie op uiteenlopende manieren interpreteren.

Omdat het verliefdheid vaak gebaseerd is op zaken die partners achieved elkaar gemeen hebben, biedt de FunkyFish dating sites veel potentieel voor singles perish korte metten achieved hun eenzaamheid willen maken.

Christelijke internet dating app

Funky Fish is usually ook beschikbaar wie app voor Android-toestellen. In de Yahoo Play Store krijgt de app het teleurstellende score truck 2, 4. Zoals deze rating doet vermoeden, lopen para meningen over para mobiele app wijd uiteen. Hier zie je een greep uit de reacties:

  • “Inloggen werkt niet. ”
  • “Begint steeds beter te worden. ”
  • “Typen is echt het minpunt. ”
  • “App is usually eenvoudig maar functioneert prima. ”

Zoals we all van de doelgroep kunnen verwachten, houden de gebruikers een netjes in hun commentaren. Toch valt er enige frustratie van de ‘visjes’ te beproeven. Maar of je beter af bent achieved alleen de website-versie van Funky Species of fish, laten we aan jou over. Probeer het gewoon eens (als je het iPhone of Windows-smartphone gebruikt) De software is gratis, dus een buil alternativ jij je im or her niet aan.

Je kan de Funkyfish app hier downloaden:

Aanmelden is gratis

Funky Fish is behalve bijzonder ‘niche’, ook nog eens erg goedkoop. Sterker nog, je kunt jou gratis voor deze datingsite inschrijven. Inside theorie kun jou ook al meteen berichtjes sturen, maar in de praktijk moet je also wachten totdat para door jou geüploade foto wordt geaccepteerd. Toen wij ons op een maandagmiddag inschreven, duurde een enkele uren voordat onze profielfoto had been goedgekeurd. In tussentijd kun je discussion profielen bekijken durante reacties op foto’s achterlaten.

Voordelen truck het lidmaatschap

Funky Species of fish heeft ook betaalde accounts. Met een lidmaatschap word jou ‘Goudvis” en kun je net iets meer doen lalu gratis leden. Ditgene zijn enkele truck de redenen omkring een lidmaatschap truck een maand regarding langer te nemen:

  • Toegang tot para chatrooms
  • Mogelijkheid tot privé chatten
  • Onbeperkt berichtjes sturen
  • Een fotoalbum bijhouden

Het goedkoopste lidmaatschap is dat van een maand, met een prijs van € being unfaithful, 95 en zonder automatische verlenging. Probeer het eens uit, want volgens para makers kregen ‘s duizenden singles blumenbeet op Funky Species of fish. Dus voordat jou weet sta jou voor de beslissing in wiens kerk jullie elkaar eeuwige trouw beloven!

Funky Fish alternatieven

Na een lezen van deze review niet overtuigd? Zoek dan het alternatief in onze datingsite vergelijker.

Leave a Comment

error: Content is protected !!