Chatten En Daten Fulfilled De Skout Application

Skout app

Skout review: Chatten en daten achieved de Skout app

Er zijn datingwebsites perish nog maar web komen kijken durante sites die ‘s jarenlang succesvol zijn. In die laatste categorie valt Skout. Deze online datingservice mag dan geen reclame op tv set of in para abri’s maken, maar het is toch een prima plek om nieuwe mensen te ontmoeten.

Skout app

De beste utiliser om Skout ght ervaren is middels de app. Para GPS op jou telefoon geeft Skout namelijk een preciezere locatie, wat betekent dat je ook betere matches krijgt. Het scherm ‘Ontmoeten’ is als een ware je startpagina, waarop je ziet wie er operative dit moment on-line zijn. Je ziet een foto achieved een naam durante de online-status. Wie je kiest voor de lijstweergave, komt daar wat meer info bij: para leeftijd en para locatie. Zo kun je nóg sneller kiezen met auf welche art je wilt chatten.

Doorklikken naar een profiel van iemand kan ook. Jou ziet dan allesamt foto’s (tot discussion 50) en para profieltekst. Ook zie je of deze persoon op zoek is naar mannen, vrouwen of allebei (altijd handig omkring te weten). Need op het scherm ‘Ontmoeten’ staan misschien wel de mensen van het geslacht dat je zoekt, maar het har mulighed for zijn dat jouw geslacht niet tanto hun voorkeuren behoort. Wij zijn truck mening dat para makers dat beter hadden kunnen ontwerpen.

Schermfbeeldingen uit para Skout app.

Hoe dating op Skout werkt

Meer dan het dating-app is Skout een chat-app. Een maakt het makkelijk om met mensen in de buurt te chatten. Welke mensen tevoorschijn komen, kun je zelf instellen in jouw profiel. Het systeem werkt als volgt.

  1. Registreer je snel en makkelijk achieved je Facebook- regarding Google-account.
  2. Upload regarding verander de foto’s in je profiel.
  3. Spreek mensen inside jouw buurt aan.

Inderdaad: bijzonder schlicht en gebruiksvriendelijk. Alleen wordt ‘jouw buurt’ nogal ruim genomen als je inside een gebied pimple met weinig gebruikers. In Nederland vonden we er genoeg chatpartners mee, maar op de Canarische Eilanden praat jou al gauw met iemand op het verkeerde eiland, in Marokko of op het Portugese vasteland. Goed kijken naar de afstand, dus!

Skout chat

Een privГ©chat met iemand starten is makkelijk: je klikt op zijn of haar naam en spreekt die persoon aan. Een antwoord is niet gegarandeerd. Sterker nog, die persoon moet eerst jouw berichtje goedkeuren voordat hij of zij je kan beantwoorden. Maar als dat eenmaal is gebeurd, zie je wanneer de persoon een berichtje aan het typen is en krijg je een rood bolletje te zien als er een nieuw bericht op jou wacht.

Wat ons betreft een prima chatfunctie, maar wel ontbreekt er nog de optie om te zien of iemand je chatbericht heeft gelezen of niet. In WhatsApp, Instagram en Facebook Messenger zie je wel wanneer je bericht is gelezen. Dat voorkomt misverstanden.

Premium kost geld

Het leuke van Skout is dat je meteen kunt chatten. Jouw profielfoto’s zijn vanaf het begin zichtbaar voor anderen en andermans fotos’ kun jij gewoon bekijken. Maar die advertenties steeds in beeld beginnen na een tijdje wel te irriteren. Gelukkig maakt een Premium-account daar korte metten mee.

Daarnaast is er het swipe-spelletje waarin je, à la Tinder, je interesse in gebruikers kenbaar maakt. Als iemand aangeeft interesse in jou te hebben, krijg je daar een melding van, maar kun je niet zien wie dat is, tenzij je een Premium-lidmaatschap neemt. Dat kost € 9, 99 per maand, maar let op: het bedrag wordt automatisch opnieuw afgeschreven als je je niet tijdig afmeldt.

Het nut van de cadeautjes zien we niet in. Dat zijn icoontjes die je in prive-chats kunt versturen, bijvoorbeeld van een kebab of een taxi of een bosje bloemen. Maar goed, met jouw investering in een Premium-pakket krijg je wat punten die je daaraan kunt besteden.

Dit zijn enkele voorbeelden van cadeautjes die je met Skout premium kunt geven.

Een Premium-functie die wel interessant is, geeft je toegang tot de backstage-foto’s van gebruikers. Dat zijn foto’s die iets pikanter zijn, bijvoorbeeld van een meisje in bikini of een gespierde vent in Speedo. Om die te ontgrendelen betaal je ook weer wat punten, waar de persoon in kwestie een deel van krijgt.

Skout verwijderen? Mail de makers!

Zoals andere chat- en dating-apps geeft Skout je de mogelijkheid om je account de deactiveren. Daarmee is je profiel even onzichtbaar en ontvang je ook geen berichten meer. Handig als je even op vakantie gaat of een maandje geen Premium-gebruiker wilt zijn. Skout heeft het recht om je account volledig te verwijderen als je langer dan 60 dagen niet inlogt.

Maar als je nu meteen al je account wilt verwijderen, dien je een extra stap te nemen. Allereerst deactiveer je u account, en vervolgens stuur je het mail naar [email protected] com. Daarin geef je aan dat je geen lust meer in sobre service hebt, sobre dat je chicken vriendelijk verzoekt omkring het account dat bij jouw mailadres hoorde compleet lo verwijderen.

Na enkele dagen kun u checken of sobre makers jouw verzoek hebben ingewilligd. Hoe? Door met jouw eerdere wachtwoord within te loggen. Werkt dat, dan heb je zojuist jouw account gereactiveerd sobre dien je sobre support-afdeling wederom aan de mouw lo trekken. Maar kom je niet meer binnen met jouw gebruikersnaam en wachtwoord, dan kun u er zeker vehicle zijn dat jouw Skout-gegevens compleet zijn verwijderd.

Onze mening

Na even ervaring fulfilled Skout op lo doen, hebben all of us een duidelijke betydelse over deze application en site gevormd. Dit datingnetwerk magazine dan wel wat nadelen hebben, zoals advertenties en onzichtbare matches, maar u kunt er meteen mee chatten. Een is zelfs niet ondenkbaar dat u hier een day uit scoort zonder naar een Premium-account te hoeven upgraden. Maar kies u wel voor zo’n Premium-lidmaatschap, dan will be je ervaring stukken prettiger. En omkring de prijs hoef je het niet te laten. Aanrader!

Benieuwd geworden? Neem een kijkje operative de website vehicle Skout. com, associated with bekijk een vehicle de alternatieven.

Leave a Comment

error: Content is protected !!