BullChat

Bullchat datingBullChat is een chatdienst speciaal voor homoseksuele mannen. Als hetero man of vrouw heb je emergeny room niets te zoeken. Als homo guy heeft bijna iedereen er wel eens over gehoord. Een is lange tijd dé plek geweest om een snelle ontmoeting te regelen met vaak seks als gevolg. Nog steeds wordt Bullchat voor dit doel gebruikt, maar jammer genoeg is sobre kwaliteit van sobre leden sterk achteruit gegaan. Voor het relatie met het man zit je niet goed bij BullChat, daarvoor kun je beter een andere datingsite voor homo’s proberen. De datingsites waar je wel serieuze mannen kunt vinden zijn bijvoorbeeld Gaybuddy, GayParship en LexaGay.

Hoe werkt Bullchat?

Het grote pluspunt truck de Bullchat site is dat redelijk anoniem gesprekken aan kunt gaan achieved de andere leute. Je kunt primary inloggen in para chatroom met het nickname. Je kunt desgewenst een retrato bijvoegen en inside het kort iets over jezelf vertellen. Je hebt dus geen Facebook bank account nodig. Veel mannen kiezen ervoor omkring in de moniker al aan ght geven waar se naar op zoek zijn. Je komt er bijvoorbeeld veelzeggende nicknames tegen zoals “28jr zoekt stel” en “2 fellas 25jr”. Uiteraard kun je zelf bepalen hoe je heet op de site, let er wel op dat je niet je eigen naam gebruikt om veilig de website te kunnen gebruiken.

Locatie instellen

Je kunt bij je profiel instellen dat je matches te zien krijgt van mannen die zich bij jou in de buurt bevinden. Maar je kunt er ook voor kiezen om deze optie op “overal” in te stellen. Dan krijg je de landelijke matches te zien. Dit zijn er dan wel gelijk heel veel. Je ziet dan een lange lijst met gebruikers vanuit alle provincies die ons land rijk is. En of het zinvol is om contact te leggen met iemand die aan de andere kant van Nederland woont is natuurlijk nog maar de vraag. Je hebt meer succes als je je eigen woonplaats opgeeft of een plaats bij je in de buurt.

Klachten over nep profielen

Gebruikers van BullChat klagen wel over de aanwezigheid van nep profielen. Met deze profielen kun je wel chatten maar een afspraak maken is uiteraard niet mogelijk. Veel gebruikers storen zich hier aan. Daarnaast gebeurt het vaak dat een gebruiker de app niet kan openen. Het blijkt volgens sommigen dat je de toegang wordt geweigerd als je kritiek levert op de app of over zaken die daar gebeuren. Dit wordt door deze mensen als zeer frustrerend ervaren. Er zijn ook genoeg verhalen te vinden over drugsdealers op de website en aanbieders van andere diensten. Als je hier niet van gediend bent dan kun je overwegen om een wat serieuzere datingsite te proberen die de profielen handmatig controleert zoals GayParship.

BullChat is gratis

Het gebruik van BullChat is gratis. Ook het gebruiken van de chatmogelijkheid is gratis. Dit heeft echter wel een keerzijde. Tijdens het chatten word jou veelvuldig getrakteerd operative reclameboodschappen, die para beheerders van BullChat duidelijk nodig hebben om de ausgabe van de software te kunnen compenseren. Er wordt ook veelvuldig reclame gemaakt voor andere datingdiensten. Maar het feit dat de software gratis is maakt het voor veel mensen toch aantrekkelijk om BullChat ght gebruiken. Je kunt ook webcam chatten, zodat je elkaar kunt zien. Ditgene maakt het natuurlijk gemakkelijker om het date af ght spreken.

De laagdrempeligheid kan een nadeel zijn

Het gemakkelijk kunnen inloggen kan het nadeel zijn operative BullChat. Veel gebruikers rapporteren dat se nogal eens mensen tegenkomen met verkeerde bedoelingen. Zo komen er mensen perish willen dealen inside verboden middelen regarding op zoek zijn naar kinderporno regarding andere illegale activiteiten. Dit maakt een leggen van contacten soms erg lastig omdat je niet weet wie jou voor je hebt. Natuurlijk kun jou zo’n contact afkappen wanneer je merkt dat het het kant op gaat die je niet wilt. Ook een feit dat gebruikers veelvuldig de toegang tot de conversation wordt geweigerd zonder duidelijke reden stoort veel gebruikers. Maar ondanks deze minpunten vinden veel mannen BullChat leuk omkring een contact ght leggen. Dit har mulighed for alleen voor een chatten zijn maar ook voor een maken van het afspraak voor het date of zelfs het vinden truck een partner hoewel het laatste niet vaak voorkomt.

Pluspunten van BullChat

  • Gebruik truck de chatdiensten is usually gratis
  • Direct inloggen met een nickname, geen registratie nodig
  • Contacten zoeken bij jou in de buurt

Minpunten van BullChat

  • Veel reclame tijdens de chatsessies
  • Regelmatig nep accounts
  • Vaak problemen bij het inloggen, de toegang wordt regelmatig geweigerd
  • Contact met drugsdealers en andere aanbieders

Leave a Comment

error: Content is protected !!