Buiten De Deur Information Met Een Stevige Prijs

Second Love review: buiten de deur information heeft een stevige prijs

Deze datingsite windt er geen doekjes om: op Next Love vind jou een ‘tweede liefde’. Of, duidelijker gezegd, secondlove. nl is usually een datingsite voor wie getrouwd is usually en vreemd wil gaan. Op deze pagina vertellen we all je hoe para site werkt, wat de kosten truck Second Love zijn en lees jou onze uitgebreide overview.

Inschrijving voor Second Love

Om Next Love te gebruiken, zul je jou eerst aan moeten melden. Gelukkig is usually dit proces betrekkelijk vlug en pijnloos. Je creëert het gebruikersnaam waarop jou op de internet site herkenbaar wilt zijn en stelt een wachtwoord in. Voor wie die zo anoniem en subtle mogelijk wil doen, is het verstandig om een aside e-mailadres aan lo maken. Dat har mulighed for at makkelijk met Gmail of Outlook.

Wat je met sobre gratis versie (niet) kan

Bij het aanmelden voor SecondLove krijg je standaard toegang tot de cuma-cuma versie van sobre site. Daarmee kun je zoeken naar gebruikers van het gewenste geslacht sobre de voor jou ideale leeftijden. Ook al vink u daarbij aan dat je alleen profielen met foto’s wilt in de zoekresultaten wilt zien, krijg je die daadwerkelijke foto’s niet lo zien.

Wat u wél ziet, zijn de gebruikersnamen, leeftijden en profielteksten. Op die profielen staan de voorkeuren. Zo kan iemand op zoek zijn naar een eenmalige ontmoeting of naar een echte tweede liefde. Je ziet associated with een gebruiker vehicle rechttoe-rechtaan seks houdt of juist perverted is. Maar daar blijft het helaas bij. Je kunt mensen geen berichtjes sturen, hun foto’s niet zien, ze geen knipogen sturen en zelfs niet als favorieten bewaren.

Ondertussen krijg u wel constant estafette van Second Really like: als iemand u profiel bekijkt sobre wanneer je een berichtje van een gebruiker ontvangt. Sobre eerste paar regels van dat berichtje staan in sobre mail, maar om de rest lo lezen moet jou een abonnement nemen. Een echte tease, dus, die tidak bermodal versie van Next Love.

Situatieschets truck een mogelijke uitkomst van het gebruik van SecondLove.

Second Love: kosten truck lidmaatschap

Om deze datingsite pas écht goed te kunnen gebruiken, heb je het premium account nodig. De minimumperiode voor zo’n lidmaatschap is usually 1 maand, achieved een gepeperde prijs van € seventy four, 90. Daarnaast har mulighed for je kiezen voor een abonnement truck 3 maanden regarding een half jaar:

 • 1 maand voor 74, 90 pound per maand
 • 3 maanden voor 31, sixty five euro per maand, gefactureerd in één betaling van 94, 95 euro
 • 6 maanden voor 25, 83 euro per maand, gefactureerd in één betaling van 154, 95 euro

Op een moment van schrijven heeft Second Adore een aanbieding waarbij je twee maanden voor de prijs van één krijgt. Je betaalt dus eigenlijk € thirty seven, 95 per maand. En daarvoor ontgrendel je de volgende functies:

 • Sturen durante ontvangen van berichten met andere superior leden
 • Dagelijkse overzichten truck leden die een beste bij jou passen
 • Direct contact achieved premium leden by way of de Second Adore chat
 • Zoek naar het Second Love inside jouw omgeving
 • Bekijken truck foto’s van superior leden en een beheren van jouw eigen foto’s
 • Zie primary wie er inside jou geïnteresseerd is

Voor de betaling truck het premium-lidmaatschap heb je verschillende opties. Het kan each ‘ouderwetse bankoverschrijving’, achieved het modernere best of via PayPal. Second Love accepteert de volgende creditcards: VISA, Mastercard durante American Express.

Second Love app

We krijgen geregeld vragen above de Second Adore app en lalu met name para vraag of perish überhaupt bestaat. Een is namelijk prettig als je ook buitenshuis of buiten het kantoor kunt flirten met getrouwde mensen (als ditgene je ding is). Maar helaas, im or her bestaat (nog) geen Second Love software in de The apple company Store of inside de Google Enjoy Store.

Gelukkig kun je de site ook prima by way of je mobiele web browser bereiken. De mobiele website van Next Love heeft het eigen design dat zich goed aanpast aan mobiele apparaten, dus een software is geen harpail vereiste.

Voordelen truck Second Love

Tijdens een bekijken van para dienst zijn ons de volgende punten positief opgevallen:

 • Gratis voor vrouwen (ok, we geven bottom, dit kan jou zowel als het nadeel of wie een voordeel zien. )
 • Eenvoudige navigatie
 • Goede mobiele website
 • Snelle inschrijfprocedure
 • Discrete paginatitels en e-mailafzenders

Nadelen truck SecondLove

Uiteraard zijn im or her ook nadelen ght benoemen:

 • Alleen mannen moeten betalen
 • Veel meer mannen dan vrouwen
 • Geen foto’s van gebruikers bij gratis versie
 • Alleen echt bruikbaar achieved een betaald lidmaatschap

Onze Second Love review

Genoeg over de kenmerken. Je bent natuurlijk benieuwd naar onze Second Love ervaringen. Die vind jou hieronder, maar eerst even een kanttekening: wij hebben alleen de gratis versie van deze web site bekeken. Vaak geeft die een goede indicatie van wat je achter sobre paywall treft.

Toen we onze eerste zoekopdracht plaatsten, naar vrouwen tussen sobre 25 en forty jaar in een straal van maximaal 50 kilometer rond Geleen, kregen all of us maar 54 zoekresultaten. Misschien zaten all of us te ver tegen de Duitse grens aan, dachten all of us. Dan maar within de provincie Utrecht naar singles bezette dames zoeken. Toen vonden we twenty nine vreemdgangers. Als u het ons vraagt, is dit geen overweldigende hoeveelheid voor een site pass away de bekendste seksdating-site is voor getrouwde mensen.

Maar all of us hebben natuurlijk liever dat er weinig echte profielen zijn, dan veel nepprofielen. En afgezien daarvan helpt het als gebruikers actief zijn, dus vaak inloggen en berichtjes beantwoorden. Als we ons aan zouden melden voor deze web site, dan zouden all of us dat aanvankelijk voor een maand doen om te zien hoeveel succes all of us ermee hebben.

Anderen over Second Love

Al hebben we veel ervaring met datingwebsites en kunnen all of us snel een degelijke vergelijking maken, kunnen we ons voorstellen dat je ook benieuwd bent naar de reviews vehicle andere Second Love-gebruikers. Wij zijn op internet voor u op zoek gegaan en kwamen sobre volgende ervaringen sobre commentaren tegen.

 • “Vrijwel allemaal vrouwen fulfilled issues. ”
 • “Man-vrouwverhouding compleet scheef. ”
 • “Als vrouw word je bedolven onder de berichten. ”
 • “De helpdesk beantwoordt je vraag binnen 24 uur. ”
 • “De bekendste datingsite als het om vreemdgaan gaat. ”
 • “Nauwelijks een vrouw die haar gezicht durft lo laten zien. ”

Uitschrijven voor Second Love

Of je nu succes hebt of niet op Second Really like, een betaalde accounts hebt of niet, vroeg of laat komt er een moment waarop u je uit wilt schrijven. Je accounts verwijderen is gelukkig makkelijk. Ga daarvoor rechtsboven naar het lichtblauwe vakje fulfilled jouw gebruikersnaam sobre klik erop. Klik of druk vervolgens op Profiel sobre Annuleren. Met sobre rode knop Ja, ik weet het zeker maak je een einde aan je activiteit op Second Love. Je krijgt nog een bevestiging per mail en daarna is het voorgoed voorbij.

Alternatieven

Ben je niet alleen ontrouw aan je eigen partner, maar ook aan Second Love? Bekijk dan in de datingsite vergelijker welke andere datingsites open staan voor een avontuurtje. Kies in de filters onder ‘Intenties’ voor ‘Vreemdgaan’:

Ben je klaar voor een avontuur(tje)? Maak dan snel een account aan via de link hieronder:

Leave a Comment

error: Content is protected !!