Best 9 Dating Styles Van 2017 Volgens Zoosk

badoobig

Badoo

voeten kussen

Het jaar is bijna voorbij wat betekent dat we terugkijken naar wat er veranderd is in het afgelopen jaar en wat de trends voor 2017 waren. Dating app Zoosk heeft een lijst met 10 dating trends in 2017 gepubliceerd op haar blog wat ons meer inzicht geeft in wat er veranderd is. Dit zijn de 10 dating trends van 2017 volgens Zoosk:

1. Luisteraar en gemeenschap

De eerste trend die opviel op de Zoosk datingsite is het gebruik van de woorden luisteraar en gemeenschap in het datingprofiel. Gebruikers die deze woorden in het profiel vermelden ontvangen 66 procent meer berichten dan andere gebruikers.

2. Filters zijn verleden tijd

Volgens Zoosk is het niet meer nodig om je foto’s tot in perfectie bij te werken en op te leuken met een filter. De gebruikers die een filter gebruikten voor foto’s verzonden meer berichten op de dating app maar ontvingen minder reacties.

3. Groter leeftijdsverschil

Het leeftijdsverschil is minder belangrijk geworden zo blijkt uit data van de dating app. In 2017 verzonden 9 procent meer leden een bericht naar iemand tien jaar jonger of ouder dan henzelf.

4. Opleiding maakt aantrekkelijk

Een goede opleiding is nooit verkeerd. Dit blijkt ook uit het onderzoek van Zoosk. Een diploma op zak maakt je 17 procent meer aantrekkelijk.

5. Eten in je profiel

Het vermelden van eten in je profiel doet goed. Het heeft een grote impact op het aantal reacties dat je ontvangt. Gebruikers die guacamole en chocolade vermelden ontvangen twee keer zoveel reacties.

6. VegetariГ«rs zijn populairder

Waar vegetariers in het verleden minder reacties ontvingen lijkt dit nu anders te zijn. Deze gebruikers ontvingen meer berichten in 2017. Hiernaast ontvangen veganisten veel meer berichten dan vlees eters en vegetariers.

7. Lunch is een trendwoord

Berichten waarin het woord lunch vermeld wordt hebben 25 procent meer kans op een reactie. Tegelijkertijd ontvangen berichten met daarin drinken of avondeten erin minder reacties dan gemiddeld. Dit geeft mogelijk aan dat lunchdates een trend zijn.

8. Niet reageren

De kans op een gesprek wordt aanzienlijk verlaagd als de reactie op het bericht niet dezelfde dag nog verstuurd wordt. Het percentage dat tot een gesprek uitloopt daalt hierdoor van 62 naar 45 procent.

9. Januari is hot

Volgens de data van Zoosk is januari de drukste maand voor online daten. De drukte dag voor Zoosk vond plaats op 15 november.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link: Gratis inschrijven

Leave a Comment

error: Content is protected !!