6th Belangrijke Regels Voor Je Eerste Bericht Op Een Datingsite

Eerste bericht

Wat schrijf u in een eerste bericht op een datingsite?

6 Belangrijke regels voor je eerste bericht

Hier is een leuk raadsel: “Mannen sturen ze (meestal), vrouwen krijgen ze (meestal), en ze zijn alles bepalend voor een eerste indruk”. Ra ra ra, wat is het?

Het antwoord will be niet moeilijk: Een eerste bericht. Iedereen pakt het schrijven van dit bericht anders aan, sobre geen enkele aanpak is ‘per definitie’ goed of slecht. Er zijn wel een paar regels waarop je kunt letten om sobre eerste indruk pass away je achterlaat, zo goed mogelijk lo laten zijn.

Onderzoek aan 500. 500 (een half miljoen! ) eerste berichten door de datingsite OkCupid levert sobre volgende regels op:

В 

Eerste bericht regel 1: Pas op voor spelfouten

Het gebruik van SMS taal zoals cu (see you), w8 (wacht), 8er(achter), ld (lekker ding), xje (kusje of “ik zie je”) en spelfouten zijn de ergste dingen die u in een eerste bericht op een datingsite kunt gebruiken. Veel mensen begrijpen deze woorden niet, en als u spelfouten in u berichtje maakt wekt dat de indruk dat je het bericht niet belangrijk genoeg vindt om op fouten lo controleren. Het komt slordig en esso over. Zou jij met een slordig en lui persoon willen daten?

Een aparte uitzondering hierop zijn woorden perish met humor ght maken hebben, zoals lol (laughing out there loud) en woaw of hehe. Blijkbaar vinden mensen wit zo belangrijk dat ze andere dingen door de vingers willen zien.

Eerste bericht regel a couple of: Maak geen complimenten over iemands lichaam

Iedereen houdt van het compliment, en vooral van een origineel compliment. Maar een gebruik van complimenten zoals “knapperd”, “lekker ding”, “schoonheid”, “sexy”, etc, in jou eerste bericht operative een datingsite wordt vooral gezien wie slechte versierpoging. Deze complimenten klinken inside deze context slecht omdat jullie nog niet eens realistisch kennis hebben gemaakt.

Meer algemene complimenten werken wel goed. Een complimentje above bijvoorbeeld iemands kapsel, reizen, hobby’s regarding wat dan ook past altijd discussion in een berichtje. Laat met jou compliment zien dat je iemands profiel hebt gelezen, durante richt je go with niet op iemand zijn uiterlijke aantrekkelijkheid.

Kort samengevat, allesamt complimenten die niet klinken alsof se rechtstreeks uit het vies mannetje komen (sorry heren) werken goed in het eerste bericht.

Eerste bericht direktive 3: Gebruik het aparte groet

De begroeting in een eerste bericht is para “eerste indruk truck de eerste indruk”. Voor de begroeting geldt regel just one dubbel! Gebruik geen sms of straattaal en maak geen spelfouten! Probeer begroetingen van drie words of minder ght voor komen.

Bedenk zelf maar eens een originele begroeting, of ga voor meer ‘standaard’ (maar niet slechte) begroetingen zoals “Beste”, “Hallo”, “Goedemorgen/middag/avond” of “Hoe gaat het”. Wat ook goed werkt is om iemands naam te gebruiken in de begroeting!

Eerste bericht direktive 4: Laat einprägen dat je iemands profiel gelezen hebt

Al toen de mensheid in grotten leefde en de landbouw nog niet got uitgevonden was het ding al duidelijk: welgemeende interesse inside iemand tonen is usually een van para beste manieren omkring ze te plezieren.

In het tijdperk van online information wordt dit erg makkelijk gemaakt! Operative elk goed profiel staan minstens het paar persoonlijke interesses en hobby’s, waar je gebruik truck kan maken. Laat maar weten dat jullie een leisure activity of interesse partiet! Dit kan achieved zinnetjes zoals:

  • Ik las op jou profiel dan jou van ….. houdt. Ik ook!
  • Wat grappig dat jou van … houdt. Kan je myself vertellen waarom?
  • We zijn allebei enthusiast van ….. Wat is je favoriete liedje?
  • Je moet wel een goede smaak hebben wie je ……..

Dit werkt het finest als jullie het interesse delen, maar zelfs als ditgene niet het geval is werkt verlangen tonen erg goed. Dit is het aanrader voor antelope eerste bericht.

Eerste bericht regel a few: Alleen voor mannen – twijfel hoeft niet slecht ght zijn.

Een algemene wijsheid is dat mannen zo zelfverzekerd mogelijk over moeten komen om indruk te maken operative vrouwen. Dit har mulighed for wel waar zijn in het ‘echte leven’, maar inside de wereld truck berichten en on-line daten zit para waarheid iets ingewikkelder in elkaar.

Berichten met daarin woorden waaruit enige twijfel, kwetsbaarheid of onzekerheid spreekt doen een vaak goed inside de online internet dating wereld. Denk daarbij aan woorden zoals “onhandig”, “waarschijnlijk”, “misschien” en “excuses”. Een is niet helemaal duidelijk waarom ditgene zo is. Misschien komen mannen kwetsbaarder of minder bedreigend over als se deze woorden inside hun berichten gebruiken, en is ditgene aantrekkelijk voor vrouwen.

Pas op! Het is geen probleem (en misschien wel goed) omkring de schijn truck kwetsbaarheid te wekken, maar voorkom five aller tijde omkring wanhopig te klinken! Dit is usually nooit een goed idee, dus geen gesmeek in welk bericht dan ook!

Eerste bericht direktive 6: Stel tenminste één vraag inside je bericht

Het belangrijkste (korte termijn) doel van een eerste bericht is dat je antwoord krijgt. Een goede utiliser om dit ght bereiken is entrance een vraag ght stellen. Dit klinkt als een intikkertje maar omdat een zo belangrijk is usually wil ik een toch nog het keertje herhalen: Hentai interesse in iemand anders met jou vragen!

Daarnaast, mensen zijn er inside het algemeen dol op om above zichzelf te praten, dus geef se die kans maar.


Bronnen: Exactly just what to say inside a first message

Leave a Comment

error: Content is protected !!