5 Ongeschreven Regels Voor De Eerste Date

badoobig

Badoo

usually gratis net wie het doorzoeken van

Alhoewel de titel je anders doet denken zijn er geen echte regels voor de eerste date. Er zijn wel tips die je kunnen helpen om de eerste date zo goed mogelijk te laten verlopen. Deze tips verhogen de kans op succes bij de date.

Het verleden is het verleden

Vertel niet teveel over je verleden tijdens de eerste date. Dat is op dit moment van date nog niet nodig. Het komt vaak voor dat mensen te veel vertellen tijdens de eerste date. Een goed luisterende date zorgt ervoor dat alles er opeens uitkomt. Daar zit de date echter helemaal niet op te wachten waardoor je te veel te snel verteld. Een date is gericht op de toekomst, niet op het verleden.

Op tijd komen

EГ©n van de slechtste dingen die je kunt doen op een eerste date is te laat komen. De ander zit waarschijnlijk in spanning op je te wachten terwijl jij nog maar onderweg bent. Neem vooraf ruim de tijd om jezelf klaar te maken voor de date en plan de route van tevoren. Reken meer tijd voor de trip naar de ontmoetingsplek zodat je niet voor verassingen komt te staan zoals files en parkeerproblemen. Het is beter om te vroeg te komen dan te laat.

Wees eerlijk

Eerlijkheid wordt gezien als één van de basis eigenschappen die een potentiële partner moet hebben. Omdat dit gezien wordt als één van de belangrijkste eigenschappen moet je proberen om dit te laten zien tijdens de eerste date. Vertel eerlijk wie je bent, waar je vandaan komt en wat je doet. Overdrijf niet en vertel het eerlijk. Als je niet eerlijk bent dan komt men er vroeg of laat toch achter.

Positieve lichaamstaal

Probeer jezelf zo relaxt mogelijk te presenteren aan de andere persoon. Zorg voor een open houding zodat je zelfverzekerd overkomt en interesse hebt in de ander. Vertel over jezelf maar luister ook goed naar wat je date te vertellen heeft. Laat de date meer aan het woord dan jezelf. Stel vragen om het gesprek gaande te houden en akelige stiltes te voorkomen.

Telefoon uit

Ook al ben je met elkaar in contact gekomen via het app het is usually niet nodig omkring je telefoon ght gebruiken tijdens het date. Dit zorgt alleen maar voor afleiding en een laat je day denken dat u geen interesse hebt. Het maakt niet uit wat u doet op sobre eerste date; zet de telefoon uit en laat sobre telefoon uit het zicht. Het gaat tijdens de day alleen maar om jou en sobre ander.

Gratis daten

Wil u niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit will be één van sobre weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en u zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link: Gratis inschrijven

Leave a Comment

error: Content is protected !!